A. HACIOĞLU Et Al. , "Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.9, pp.1846-1853, 2020
HACIOĞLU, A. Et Al. 2020. Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.9 , 1846-1853.
HACIOĞLU, A., ASSOUMOU, U., YILDIZ, M., ARSLAN KULCAN, A., YAVUZ, İ., & KARHAN, M., (2020). Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.9, 1846-1853.
HACIOĞLU, Ahmet Et Al. "Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.9, 1846-1853, 2020
HACIOĞLU, Ahmet Et Al. "Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.9, pp.1846-1853, 2020
HACIOĞLU, A. Et Al. (2020) . "Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.9, pp.1846-1853.
@article{article, author={Ahmet HACIOĞLU Et Al. }, title={Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2020, pages={1846-1853} }