G. Coşgun And M. TORUN, "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi," Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey, 2022
Coşgun, G. And TORUN, M. 2022. Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi. Türkiye 14. Gıda Kongresi , (Turkey).
Coşgun, G., & TORUN, M., (2022). Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi . Türkiye 14. Gıda Kongresi, Turkey
Coşgun, Gülderen, And MEHMET TORUN. "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi," Türkiye 14. Gıda Kongresi, Turkey, 2022
Coşgun, Gülderen And TORUN, MEHMET. "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey, 2022
Coşgun, G. And TORUN, M. (2022) . "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülderen Coşgun And author={MEHMET TORUN}, title={Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 14. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}