Atıf Formatları
Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Coşgun And M. TORUN, "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi," Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey, 2022

Coşgun, G. And TORUN, M. 2022. Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi. Türkiye 14. Gıda Kongresi , (Turkey).

Coşgun, G., & TORUN, M., (2022). Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi . Türkiye 14. Gıda Kongresi, Turkey

Coşgun, Gülderen, And MEHMET TORUN. "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi," Türkiye 14. Gıda Kongresi, Turkey, 2022

Coşgun, Gülderen And TORUN, MEHMET. "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey, 2022

Coşgun, G. And TORUN, M. (2022) . "Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülderen Coşgun And author={MEHMET TORUN}, title={Öğütme Derecesi ve Depolama Koşullarının Türk Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 14. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}