B. GÜNERİ And Ö. YAY, "COVID-19 Salgınının Otellerin Mutfak Departmanına Yansımaları: Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerinde Nitel Bir Araştırma (Reflections of the COVID-19 Outbreak on the Hotel Kitchen Department: A Qualitative Research on Five-Star Hotels in Antalya)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, pp.225-247, 2022
GÜNERİ, B. And YAY, Ö. 2022. COVID-19 Salgınının Otellerin Mutfak Departmanına Yansımaları: Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerinde Nitel Bir Araştırma (Reflections of the COVID-19 Outbreak on the Hotel Kitchen Department: A Qualitative Research on Five-Star Hotels in Antalya). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1 , 225-247.
GÜNERİ, B., & YAY, Ö., (2022). COVID-19 Salgınının Otellerin Mutfak Departmanına Yansımaları: Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerinde Nitel Bir Araştırma (Reflections of the COVID-19 Outbreak on the Hotel Kitchen Department: A Qualitative Research on Five-Star Hotels in Antalya). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, 225-247.
GÜNERİ, BEYSUN, And ÖZLEM YAY. "COVID-19 Salgınının Otellerin Mutfak Departmanına Yansımaları: Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerinde Nitel Bir Araştırma (Reflections of the COVID-19 Outbreak on the Hotel Kitchen Department: A Qualitative Research on Five-Star Hotels in Antalya)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, 225-247, 2022
GÜNERİ, BEYSUN And YAY, ÖZLEM. "COVID-19 Salgınının Otellerin Mutfak Departmanına Yansımaları: Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerinde Nitel Bir Araştırma (Reflections of the COVID-19 Outbreak on the Hotel Kitchen Department: A Qualitative Research on Five-Star Hotels in Antalya)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, pp.225-247, 2022
GÜNERİ, B. And YAY, Ö. (2022) . "COVID-19 Salgınının Otellerin Mutfak Departmanına Yansımaları: Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerinde Nitel Bir Araştırma (Reflections of the COVID-19 Outbreak on the Hotel Kitchen Department: A Qualitative Research on Five-Star Hotels in Antalya)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, pp.225-247.
@article{article, author={BEYSUN GÜNERİ And author={ÖZLEM YAY}, title={COVID-19 Salgınının Otellerin Mutfak Departmanına Yansımaları: Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerinde Nitel Bir Araştırma (Reflections of the COVID-19 Outbreak on the Hotel Kitchen Department: A Qualitative Research on Five-Star Hotels in Antalya)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={225-247} }