Atıf Formatları
Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ÖZDEMİR And F. BALCI TORUN, "Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi," 11th Gıda Kongresi , Turkey, 2012

ÖZDEMİR, F. And BALCI TORUN, F. 2012. Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi. 11th Gıda Kongresi , (Turkey).

ÖZDEMİR, F., & BALCI TORUN, F., (2012). Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi . 11th Gıda Kongresi, Turkey

ÖZDEMİR, FERAMUZ, And FERHAN BALCI TORUN. "Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi," 11th Gıda Kongresi, Turkey, 2012

ÖZDEMİR, FERAMUZ And BALCI TORUN, FERHAN B. . "Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi." 11th Gıda Kongresi , Turkey, 2012

ÖZDEMİR, F. And BALCI TORUN, F. (2012) . "Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi." 11th Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FERAMUZ ÖZDEMİR And author={FERHAN BALCI TORUN}, title={Süre ve Sıcaklığın Yeşil Çayda Deme Geçen Kateşinler Üzerindeki Etkisi}, congress name={11th Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}