Atıf Formatları
Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. DEMİR And E. POLAT, "Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri.," Türkiye 2. Ekolojik Tarım Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.226-275, 2001

DEMİR, H. And POLAT, E. 2001. Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri.. Türkiye 2. Ekolojik Tarım Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 226-275.

DEMİR, H., & POLAT, E., (2001). Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri. . Türkiye 2. Ekolojik Tarım Sempozyumu (pp.226-275). Antalya, Turkey

DEMİR, HALİL, And ERSİN POLAT. "Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri.," Türkiye 2. Ekolojik Tarım Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2001

DEMİR, HALİL And POLAT, ERSİN. "Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri.." Türkiye 2. Ekolojik Tarım Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.226-275, 2001

DEMİR, H. And POLAT, E. (2001) . "Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri.." Türkiye 2. Ekolojik Tarım Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.226-275.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HALİL DEMİR And author={ERSİN POLAT}, title={Organik Olarak Yetiştirilen Domateste Bazı Verim ve Kalite Özellikleri.}, congress name={Türkiye 2. Ekolojik Tarım Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2001}, pages={226-275} }