F. ERGİN And A. KÜÇÜKÇETİN, "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, pp.313-322, 2018
ERGİN, F. And KÜÇÜKÇETİN, A. 2018. UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16 , 313-322.
ERGİN, F., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2018). UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16, 313-322.
ERGİN, FİRUZE, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, 313-322, 2018
ERGİN, FİRUZE E. And KÜÇÜKÇETİN, AHMET. "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, pp.313-322, 2018
ERGİN, F. And KÜÇÜKÇETİN, A. (2018) . "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, pp.313-322.
@article{article, author={FİRUZE ERGİN ZEREN And author={AHMET KÜÇÜKÇETİN}, title={UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2018, pages={313-322} }