Atıf Formatları
Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. DİNÇER Et Al. , "Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009

DİNÇER, C. Et Al. 2009. Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu. 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey).

DİNÇER, C., TOPUZ, A., ÖZDEMİR, K. S., ŞAHİN, H., GÖKTÜRK, R. S., & TUĞRUL AY, S., (2009). Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu . 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey

DİNÇER, CÜNEYT Et Al. "Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009

DİNÇER, CÜNEYT Et Al. "Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009

DİNÇER, C. Et Al. (2009) . "Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CÜNEYT DİNÇER Et Al. }, title={Bitki Çayı Olarak Tüketilen Salvia fruticosa ve Salvia tomentosa Türünün Fenolik Asit ve Flavonoid Kompozisyonu}, congress name={2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}}