A. A. KOÇ Et Al. , "Gıda Güvenlik Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi," AKDENIZ IIBF DERGISI , vol.16, no.8, pp.83-115, 2008
KOÇ, A. A. Et Al. 2008. Gıda Güvenlik Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi. AKDENIZ IIBF DERGISI , vol.16, no.8 , 83-115.
KOÇ, A. A., BÖLÜK, G., & serhat, a., (2008). Gıda Güvenlik Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi. AKDENIZ IIBF DERGISI , vol.16, no.8, 83-115.
KOÇ, AHMET, GÜLDEN BÖLÜK, And aşçı serhat. "Gıda Güvenlik Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi," AKDENIZ IIBF DERGISI , vol.16, no.8, 83-115, 2008
KOÇ, AHMET A. Et Al. "Gıda Güvenlik Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi." AKDENIZ IIBF DERGISI , vol.16, no.8, pp.83-115, 2008
KOÇ, A. A. BÖLÜK, G. And serhat, a. (2008) . "Gıda Güvenlik Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi." AKDENIZ IIBF DERGISI , vol.16, no.8, pp.83-115.
@article{article, author={AHMET ALİ KOÇ Et Al. }, title={Gıda Güvenlik Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi}, journal={AKDENIZ IIBF DERGISI}, year=2008, pages={83-115} }