B. ÖZDEMİR Et Al. , "Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları," Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.16, no.1, pp.46-58, 2005
ÖZDEMİR, B. Et Al. 2005. Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.16, no.1 , 46-58.
ÖZDEMİR, B., AKTAŞ, A., & ALTINTAŞ, V., (2005). Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.16, no.1, 46-58.
ÖZDEMİR, BAHATTİN, Aylin AKTAŞ, And Volkan ALTINTAŞ. "Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları," Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.16, no.1, 46-58, 2005
ÖZDEMİR, BAHATTİN Et Al. "Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları." Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.16, no.1, pp.46-58, 2005
ÖZDEMİR, B. AKTAŞ, A. And ALTINTAŞ, V. (2005) . "Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları." Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.16, no.1, pp.46-58.
@article{article, author={BAHATTİN ÖZDEMİR Et Al. }, title={Turizm ve Otelcilik Eğitimi Görmekte Olan Lisans Düzeyindeki Öğrencilerin Otel İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları}, journal={Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2005, pages={46-58} }