Atıf Formatları
Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. CERTEL Et Al. , "Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi," 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus , Tekirdağ, Turkey, 2010

CERTEL, M. Et Al. 2010. Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi. 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus , (Tekirdağ, Turkey).

CERTEL, M., KARAKAŞ, B., CENGİZ, M. F., EREM, F., & KONAK , Ü. İ., (2010). Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi . 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Turkey

CERTEL, MUHARREM Et Al. "Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi," 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Tekirdağ, Turkey, 2010

CERTEL, MUHARREM Et Al. "Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi." 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus , Tekirdağ, Turkey, 2010

CERTEL, M. Et Al. (2010) . "Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi." 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus , Tekirdağ, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHARREM CERTEL Et Al. }, title={Çeşitli Koşullarda Kavrularak Üretilen Çitlembik Ezmelerinin Uçucu Yağ Bileşimi}, congress name={1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}}