B. ÇELİK, "Rasyonda Farklı Karbonhidrat Kaynakları Kullanımın Sindirim Enzimleri Aktivitesine Etkisi," 3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES , Trabzon, Turkey, pp.122, 2019
ÇELİK, B. 2019. Rasyonda Farklı Karbonhidrat Kaynakları Kullanımın Sindirim Enzimleri Aktivitesine Etkisi. 3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES , (Trabzon, Turkey), 122.
ÇELİK, B., (2019). Rasyonda Farklı Karbonhidrat Kaynakları Kullanımın Sindirim Enzimleri Aktivitesine Etkisi . 3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES (pp.122). Trabzon, Turkey
ÇELİK, BETÜL. "Rasyonda Farklı Karbonhidrat Kaynakları Kullanımın Sindirim Enzimleri Aktivitesine Etkisi," 3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Trabzon, Turkey, 2019
ÇELİK, BETÜL. "Rasyonda Farklı Karbonhidrat Kaynakları Kullanımın Sindirim Enzimleri Aktivitesine Etkisi." 3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES , Trabzon, Turkey, pp.122, 2019
ÇELİK, B. (2019) . "Rasyonda Farklı Karbonhidrat Kaynakları Kullanımın Sindirim Enzimleri Aktivitesine Etkisi." 3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES , Trabzon, Turkey, p.122.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BETÜL ÇELİK}, title={Rasyonda Farklı Karbonhidrat Kaynakları Kullanımın Sindirim Enzimleri Aktivitesine Etkisi}, congress name={3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2019}, pages={122} }