Atıf Formatları
Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BULUT, "Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri," XIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1-10, 1996

BULUT, S. 1996. Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri. XIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , (İstanbul, Turkey), 1-10.

BULUT, S., (1996). Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri . XIII. Ulusal Biyoloji Kongresi (pp.1-10). İstanbul, Turkey

BULUT, SAİT. "Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri," XIII. Ulusal Biyoloji Kongresi, İstanbul, Turkey, 1996

BULUT, SAİT. "Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri." XIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1-10, 1996

BULUT, S. (1996) . "Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri." XIII. Ulusal Biyoloji Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1-10.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SAİT BULUT}, title={Sarımsak (Allium sativum) özütünün tavşanların kanlarındaki toplam lipid ve toplam kolesterol seviyelerine etkileri}, congress name={XIII. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1996}, pages={1-10} }