Atıf Formatları
Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Ç. Kaymak And A. ECE, "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi," GOÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.1-5, 2003

Kaymak, H. Ç. And ECE, A. 2003. Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi. GOÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1 , 1-5.

Kaymak, H. Ç., & ECE, A., (2003). Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi. GOÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, 1-5.

Kaymak, H., And ALİ ECE. "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi," GOÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, 1-5, 2003

Kaymak, H. Ç. And ECE, ALİ. "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi." GOÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.1-5, 2003

Kaymak, H. Ç. And ECE, A. (2003) . "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi." GOÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.1-5.

@article{article, author={H. Çağlar Kaymak And author={ALİ ECE}, title={Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde (Capsicum annuum L.) Verim ve Kaliteye Etkisi}, journal={GOÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2003, pages={1-5} }