A. Kubilay Et Al. , "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği," Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.1, 2013
Kubilay, A. Et Al. 2013. Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği. Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , (Kastamonu, Turkey), 1.
Kubilay, A., Güney, Ş., Güzel-Seydim, Z., & GÜMÜŞ, E., (2013). Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği . Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi (pp.1). Kastamonu, Turkey
Kubilay, Ayşegül Et Al. "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği," Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi, Kastamonu, Turkey, 2013
Kubilay, Ayşegül Et Al. "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği." Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.1, 2013
Kubilay, A. Et Al. (2013) . "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği." Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşegül Kubilay Et Al. }, title={Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği}, congress name={Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2013}, pages={1} }