Atıf Formatları
Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Kubilay Et Al. , "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği," Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.1, 2013

Kubilay, A. Et Al. 2013. Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği. Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , (Kastamonu, Turkey), 1.

Kubilay, A., Güney, Ş., Güzel-Seydim, Z., & GÜMÜŞ, E., (2013). Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği . Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi (pp.1). Kastamonu, Turkey

Kubilay, Ayşegül Et Al. "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği," Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi, Kastamonu, Turkey, 2013

Kubilay, Ayşegül Et Al. "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği." Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.1, 2013

Kubilay, A. Et Al. (2013) . "Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği." Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşegül Kubilay Et Al. }, title={Kefirin Probiyotik Olarak Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılabilirliği}, congress name={Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2013}, pages={1} }