M. KAPLAN And A. Ş. MALTAŞ, "Tavuk Atıklarının Gübre Olarak Kullanılmasında Zorluklar ve Fırsatlar," 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.133-137, 2015
KAPLAN, M. And MALTAŞ, A. Ş. 2015. Tavuk Atıklarının Gübre Olarak Kullanılmasında Zorluklar ve Fırsatlar. 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , (Antalya, Turkey), 133-137.
KAPLAN, M., & MALTAŞ, A. Ş., (2015). Tavuk Atıklarının Gübre Olarak Kullanılmasında Zorluklar ve Fırsatlar . 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi (pp.133-137). Antalya, Turkey
KAPLAN, MUSTAFA, And AHMET ŞAFAK MALTAŞ. "Tavuk Atıklarının Gübre Olarak Kullanılmasında Zorluklar ve Fırsatlar," 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Turkey, 2015
KAPLAN, MUSTAFA And MALTAŞ, AHMET Ş. . "Tavuk Atıklarının Gübre Olarak Kullanılmasında Zorluklar ve Fırsatlar." 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.133-137, 2015
KAPLAN, M. And MALTAŞ, A. Ş. (2015) . "Tavuk Atıklarının Gübre Olarak Kullanılmasında Zorluklar ve Fırsatlar." 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.133-137.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA KAPLAN And author={AHMET ŞAFAK MALTAŞ}, title={Tavuk Atıklarının Gübre Olarak Kullanılmasında Zorluklar ve Fırsatlar}, congress name={3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={133-137} }