Atıf Formatları
Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. GÖZLEKÇİ Et Al. , "Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi," IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.5, 2012

GÖZLEKÇİ, S. Et Al. 2012. Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi. IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 5.

GÖZLEKÇİ, S., ERTEKİN, C., ADAK, N., HEYBELİ, N., & BALCI, F., (2012). Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi . IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu (pp.5). Antalya, Turkey

GÖZLEKÇİ, SADİYE Et Al. "Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi," IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2012

GÖZLEKÇİ, SADİYE Et Al. "Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi." IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.5, 2012

GÖZLEKÇİ, S. Et Al. (2012) . "Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi." IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.5.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SADİYE GÖZLEKÇİ Et Al. }, title={Infrared Kurutmanın Çilek Meyvelerinin Kuruma Karakteristikleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={IV. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={5} }