Atıf Formatları
ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. S. LENGER, "ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ," Acta Turcica , no.3, pp.28-35, 2011

LENGER, D. S. 2011. ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ. Acta Turcica , no.3 , 28-35.

LENGER, D. S., (2011). ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ. Acta Turcica , no.3, 28-35.

LENGER, DİNÇER. "ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ," Acta Turcica , no.3, 28-35, 2011

LENGER, DİNÇER S. . "ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ." Acta Turcica , no.3, pp.28-35, 2011

LENGER, D. S. (2011) . "ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ." Acta Turcica , no.3, pp.28-35.

@article{article, author={DİNÇER SAVAŞ LENGER}, title={ANTİKÇAĞDA KARIA BÖLGESİNDE BAL ÜRETİMİ}, journal={Acta Turcica}, year=2011, pages={28-35} }