Atıf Formatları
Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÇETİN, "Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele," I. ULUSAL TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.8, 2015

ÇETİN, H. 2015. Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele. I. ULUSAL TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , (Antalya, Turkey), 8.

ÇETİN, H., (2015). Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele . I. ULUSAL TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ (pp.8). Antalya, Turkey

ÇETİN, HÜSEYİN. "Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele," I. ULUSAL TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Turkey, 2015

ÇETİN, HÜSEYİN. "Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele." I. ULUSAL TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.8, 2015

ÇETİN, H. (2015) . "Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele." I. ULUSAL TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, p.8.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ÇETİN}, title={Turizm ve Gıda İşletmelerinde Zararlılarla Mücadele}, congress name={I. ULUSAL TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={8} }