Atıf Formatları
Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. Kalaycı Et Al. , "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme," Journal of Literature Pharmacy Sciences , no.10, pp.268-75, 2021

Kalaycı, Z. Et Al. 2021. Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme. Journal of Literature Pharmacy Sciences , no.10 , 268-75.

Kalaycı, Z., KAMARLI ALTUN, H., & ÇOBAN, A. Y., (2021). Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme. Journal of Literature Pharmacy Sciences , no.10, 268-75.

Kalaycı, Zeynep, HÜLYA KAMARLI ALTUN, And AHMET YILMAZ ÇOBAN. "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme," Journal of Literature Pharmacy Sciences , no.10, 268-75, 2021

Kalaycı, Zeynep Et Al. "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme." Journal of Literature Pharmacy Sciences , no.10, pp.268-75, 2021

Kalaycı, Z. KAMARLI ALTUN, H. And ÇOBAN, A. Y. (2021) . "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme." Journal of Literature Pharmacy Sciences , no.10, pp.268-75.

@article{article, author={Zeynep Kalaycı Et Al. }, title={Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme}, journal={Journal of Literature Pharmacy Sciences}, year=2021, pages={268-75} }