H. ŞAHİN NADEEM Et Al. , "KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI," GIDA , vol.42, no.3, pp.252-260, 2017
ŞAHİN NADEEM, H. Et Al. 2017. KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI. GIDA , vol.42, no.3 , 252-260.
ŞAHİN NADEEM, H., TOPUZ, A., Arslan Kulcan, A., TORUN, M., & ÖZDEMİR, F., (2017). KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI. GIDA , vol.42, no.3, 252-260.
ŞAHİN NADEEM, HİLAL Et Al. "KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI," GIDA , vol.42, no.3, 252-260, 2017
ŞAHİN NADEEM, HİLAL Ş. Et Al. "KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI." GIDA , vol.42, no.3, pp.252-260, 2017
ŞAHİN NADEEM, H. Et Al. (2017) . "KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI." GIDA , vol.42, no.3, pp.252-260.
@article{article, author={HİLAL ŞAHİN NADEEM Et Al. }, title={KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI}, journal={GIDA}, year=2017, pages={252-260} }