Atıf Formatları
Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. TOPUZ And H. Başünal, "Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu," Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.240, 2015

TOPUZ, A. And Başünal, H. 2015. Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu. Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , (Denizli, Turkey), 240.

TOPUZ, A., & Başünal, H., (2015). Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu . Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar (pp.240). Denizli, Turkey

TOPUZ, AYHAN, And Handan Başünal. "Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu," Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Turkey, 2015

TOPUZ, AYHAN And Başünal, Handan. "Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu." Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.240, 2015

TOPUZ, A. And Başünal, H. (2015) . "Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu." Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, p.240.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYHAN TOPUZ And author={Handan Başünal}, title={Dilimlenmiş Sarımsakların Ozmotik Kurutma Koşullarının Optimizasyonu}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu 3: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={240} }