F. ÖZDEMİR Et Al. , "Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1-2, pp.577-580, 1998
ÖZDEMİR, F. Et Al. 1998. Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1-2 , 577-580.
ÖZDEMİR, F., TOPUZ, A., & KARHAN, M., (1998). Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1-2, 577-580.
ÖZDEMİR, FERAMUZ, AYHAN TOPUZ, And MUSTAFA KARHAN. "Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1-2, 577-580, 1998
ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1-2, pp.577-580, 1998
ÖZDEMİR, F. TOPUZ, A. And KARHAN, M. (1998) . "Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.4, no.1-2, pp.577-580.
@article{article, author={FERAMUZ ÖZDEMİR Et Al. }, title={Kuşburnu Pulpunun Marmelata İşlenmesinde Pişirme Yöntemi ve Formülasyonunun Marmelat Kalitesine Etkisi}, journal={Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=1998, pages={577-580} }