İ. TURHAN Et Al. , "Çavdar kepeğinin mikrodalga destekli asidik hidrolizi üzerine mikrodalga gücü, katı/sıvı oranı ve hidroliz süresinin etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , vol.1, Edirne, Turkey, pp.322, 2016
TURHAN, İ. Et Al. 2016. Çavdar kepeğinin mikrodalga destekli asidik hidrolizi üzerine mikrodalga gücü, katı/sıvı oranı ve hidroliz süresinin etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 322.
TURHAN, İ., Demirel, F., Yılmazer, C., Taş, N., Özcan, A., Onuk, Z., ... GERMEÇ, M.(2016). Çavdar kepeğinin mikrodalga destekli asidik hidrolizi üzerine mikrodalga gücü, katı/sıvı oranı ve hidroliz süresinin etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.322). Edirne, Turkey
TURHAN, İRFAN Et Al. "Çavdar kepeğinin mikrodalga destekli asidik hidrolizi üzerine mikrodalga gücü, katı/sıvı oranı ve hidroliz süresinin etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
TURHAN, İRFAN Et Al. "Çavdar kepeğinin mikrodalga destekli asidik hidrolizi üzerine mikrodalga gücü, katı/sıvı oranı ve hidroliz süresinin etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.322, 2016
TURHAN, İ. Et Al. (2016) . "Çavdar kepeğinin mikrodalga destekli asidik hidrolizi üzerine mikrodalga gücü, katı/sıvı oranı ve hidroliz süresinin etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.322.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İRFAN TURHAN Et Al. }, title={Çavdar kepeğinin mikrodalga destekli asidik hidrolizi üzerine mikrodalga gücü, katı/sıvı oranı ve hidroliz süresinin etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={322} }