Atıf Formatları
Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ÜNLÜSAYIN, "Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi," Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.10, pp.56-58, 2008

ÜNLÜSAYIN, M. 2008. Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi. Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.10 , 56-58.

ÜNLÜSAYIN, M., (2008). Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi. Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.10, 56-58.

ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA. "Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi," Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.10, 56-58, 2008

ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA. "Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi." Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.10, pp.56-58, 2008

ÜNLÜSAYIN, M. (2008) . "Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi." Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.10, pp.56-58.

@article{article, author={MUSTAFA ÜNLÜSAYIN}, title={Hazır Yemek (catering) Teknolojisinde Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi}, journal={Gıda Teknolojisi Dergisi}, year=2008, pages={56-58} }