Atıf Formatları
Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU, "Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi," Gıda , vol.22, no.4, pp.309-313, 1996

GÖKOĞLU, N. 1996. Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi. Gıda , vol.22, no.4 , 309-313.

GÖKOĞLU, N., (1996). Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi. Gıda , vol.22, no.4, 309-313.

GÖKOĞLU, NALAN. "Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi," Gıda , vol.22, no.4, 309-313, 1996

GÖKOĞLU, NALAN. "Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi." Gıda , vol.22, no.4, pp.309-313, 1996

GÖKOĞLU, N. (1996) . "Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi." Gıda , vol.22, no.4, pp.309-313.

@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Sardalya balığının (Sardina plichardus W. 1792) soğukta depolanması sırasında yağında oluşan değişşimlerin incelenmesi}, journal={Gıda}, year=1996, pages={309-313} }