Atıf Formatları
10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. DUMAN And S. TUNÇ, "10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi," XVII. Ulusal Kimya Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.444, 2003

DUMAN, O. And TUNÇ, S. 2003. 10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi. XVII. Ulusal Kimya Kongresi , (İstanbul, Turkey), 444.

DUMAN, O., & TUNÇ, S., (2003). 10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi . XVII. Ulusal Kimya Kongresi (pp.444). İstanbul, Turkey

DUMAN, OSMAN, And SİBEL TUNÇ. "10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi," XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul, Turkey, 2003

DUMAN, OSMAN And TUNÇ, SİBEL. "10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi." XVII. Ulusal Kimya Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.444, 2003

DUMAN, O. And TUNÇ, S. (2003) . "10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi." XVII. Ulusal Kimya Kongresi , İstanbul, Turkey, p.444.

@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN DUMAN And author={SİBEL TUNÇ}, title={10, 20 ve 30 °C’de Börülcenin ve protein izolatının nem sorpsiyon izotermlerinin elde edilmesi}, congress name={XVII. Ulusal Kimya Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2003}, pages={444} }