Atıf Formatları
Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. CERTEL Et Al. , "Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi," Gıda , vol.34, no.6, pp.351-358, 2009

CERTEL, M. Et Al. 2009. Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi. Gıda , vol.34, no.6 , 351-358.

CERTEL, M., EREM, F., & KARAKAŞ, B., (2009). Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi. Gıda , vol.34, no.6, 351-358.

CERTEL, MUHARREM, FUNDAGÜL EREM, And BARÇIN KARAKAŞ BUDAK. "Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi," Gıda , vol.34, no.6, 351-358, 2009

CERTEL, MUHARREM Et Al. "Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi." Gıda , vol.34, no.6, pp.351-358, 2009

CERTEL, M. EREM, F. And KARAKAŞ, B. (2009) . "Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi." Gıda , vol.34, no.6, pp.351-358.

@article{article, author={MUHARREM CERTEL Et Al. }, title={Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi}, journal={Gıda}, year=2009, pages={351-358} }