Atıf Formatları
KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KILIÇ And M. KILIÇ, "KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ," GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.6, pp.1000-1007, 2019

KILIÇ, S. And KILIÇ, M. 2019. KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ. GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.6 , 1000-1007.

KILIÇ, S., & KILIÇ, M., (2019). KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ. GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.6, 1000-1007.

KILIÇ, SERPİL, And MURAT KILIÇ. "KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ," GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.6, 1000-1007, 2019

KILIÇ, SERPİL And KILIÇ, MURAT. "KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ." GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.6, pp.1000-1007, 2019

KILIÇ, S. And KILIÇ, M. (2019) . "KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ." GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, no.6, pp.1000-1007.

@article{article, author={SERPİL KILIÇ And author={MURAT KILIÇ}, title={KIRMIZI PUL BİBER ÖRNEKLERİNDE ELEMENT İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ}, journal={GIDA THE JOURNAL OF FOOD}, year=2019, pages={1000-1007} }