Atıf Formatları
Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU And P. YERLİKAYA, "Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması," 14. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.458, 2007

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. 2007. Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması. 14. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , (Muğla, Turkey), 458.

GÖKOĞLU, N., & YERLİKAYA, P., (2007). Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması . 14. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu (pp.458). Muğla, Turkey

GÖKOĞLU, NALAN, And PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU. "Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması," 14. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, Muğla, Turkey, 2007

GÖKOĞLU, NALAN And YERLİKAYA, PINAR Y. . "Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması." 14. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.458, 2007

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. (2007) . "Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması." 14. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, p.458.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NALAN GÖKOĞLU And author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU}, title={Kültürü yapılan su ürünlerinde gıda güvenlik riskleri ve HACCP siteminin uygulanması}, congress name={14. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2007}, pages={458} }