Atıf Formatları
Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Ertaş Et Al. , "Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması," Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , no.1, pp.52-70, 2017

Ertaş, M. Et Al. 2017. Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması. Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , no.1 , 52-70.

Ertaş, M., Bulut Solak, B., & Kılınç, C. Ç., (2017). Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması. Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , no.1, 52-70.

Ertaş, Mehmet, Birsen Bulut Solak, And CEYHUN ÇAĞLAR KILINÇ. "Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması," Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , no.1, 52-70, 2017

Ertaş, Mehmet Et Al. "Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması." Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , no.1, pp.52-70, 2017

Ertaş, M. Bulut Solak, B. And Kılınç, C. Ç. (2017) . "Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması." Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , no.1, pp.52-70.

@article{article, author={Mehmet Ertaş Et Al. }, title={Konya’da Mevlevi Mutfağı Yiyeceklerinin Gastronomi Turizminde Canlandırılması}, journal={Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={52-70} }