M. AKSOY Et Al. , "Isolation of Cold Tolerant Bacteria from Antalya Region and Analysis of Their Growth Rates," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, pp.502-507, 2022
AKSOY, M. Et Al. 2022. Isolation of Cold Tolerant Bacteria from Antalya Region and Analysis of Their Growth Rates. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3 , 502-507.
AKSOY, M., UZ, İ., Yıldız, R., & KANTAR, F., (2022). Isolation of Cold Tolerant Bacteria from Antalya Region and Analysis of Their Growth Rates. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, 502-507.
AKSOY, MÜNEVVER Et Al. "Isolation of Cold Tolerant Bacteria from Antalya Region and Analysis of Their Growth Rates," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, 502-507, 2022
AKSOY, MÜNEVVER Et Al. "Isolation of Cold Tolerant Bacteria from Antalya Region and Analysis of Their Growth Rates." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, pp.502-507, 2022
AKSOY, M. Et Al. (2022) . "Isolation of Cold Tolerant Bacteria from Antalya Region and Analysis of Their Growth Rates." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, pp.502-507.
@article{article, author={MÜNEVVER AKSOY Et Al. }, title={Isolation of Cold Tolerant Bacteria from Antalya Region and Analysis of Their Growth Rates}, journal={Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={502-507} }