M. KARHAN Et Al. , "Gıda ve İçecek Fermentasyonları," In Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , Ankara: Palme Yayın Dağıtım, 2015, pp.179-209.
KARHAN, M. Et Al. Gıda ve İçecek Fermentasyonları. 2015. In Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , Palme Yayın Dağıtım, Ankara, 179-209.
KARHAN, M., KÜÇÜKÇETİN, A., Demirci, A., AŞCI ARSLAN, A., TURHAN, İ., GERMEÇ, M., ... TETİK, N.(2015). Gıda ve İçecek Fermentasyonları. Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş (pp.179-209), Ankara: Palme Yayın Dağıtım.
KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Gıda ve İçecek Fermentasyonları." In Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , 179-209. Ankara: Palme Yayın Dağıtım, 2015
KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Gıda ve İçecek Fermentasyonları." Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , Palme Yayın Dağıtım, 2015, pp.179-209.
KARHAN, M. Et Al. (2015) "Gıda ve İçecek Fermentasyonları", Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş . Ankara: Palme Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={MUSTAFA KARHAN Et Al. }, chaptertitle={Gıda ve İçecek Fermentasyonları}, booktitle={ Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş}, publisher={Palme Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2015} }