Atıf Formatları
Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ALAN And E. İÇİGEN, "Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi," 2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey, 2008

ALAN, A. And İÇİGEN, E. 2008. Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi. 2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , (Turkey).

ALAN, A., & İÇİGEN, E., (2008). Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi . 2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Turkey

ALAN, AYLİN, And EBRU İÇİGEN. "Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi," 2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Turkey, 2008

ALAN, AYLİN And İÇİGEN, EBRU. "Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi." 2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey, 2008

ALAN, A. And İÇİGEN, E. (2008) . "Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi." 2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYLİN ALAN And author={EBRU İÇİGEN}, title={Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi}, congress name={2.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler}, city={}, country={Turkey}, year={2008}}