M. Ş. KARAÇİL ERMUMCU And N. SEREMET KÜRKLÜ, "Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.163-173, 2013
KARAÇİL ERMUMCU, M. Ş. And SEREMET KÜRKLÜ, N. 2013. Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2 , 163-173.
KARAÇİL ERMUMCU, M. Ş., & SEREMET KÜRKLÜ, N., (2013). Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, 163-173.
KARAÇİL ERMUMCU, MERVE, And NİLGÜN SEREMET KÜRKLÜ. "Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, 163-173, 2013
KARAÇİL ERMUMCU, MERVE Ş. And SEREMET KÜRKLÜ, NİLGÜN S. . "Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.163-173, 2013
KARAÇİL ERMUMCU, M. Ş. And SEREMET KÜRKLÜ, N. (2013) . "Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.163-173.
@article{article, author={MERVE ŞEYDA KARAÇİL ERMUMCU And author={NİLGÜN SEREMET KÜRKLÜ}, title={Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={163-173} }