Atıf Formatları
Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. A. PERENDECİ Et Al. , "Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması," XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.27, 2003

PERENDECİ, N. A. Et Al. 2003. Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması. XIII. Biyoteknoloji Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 27.

PERENDECİ, N. A., Ekinci, F., & Durukan, E., (2003). Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması . XIII. Biyoteknoloji Kongresi (pp.27). Çanakkale, Turkey

PERENDECİ, NURİYE, F.Yeşim Ekinci, And E. Durukan. "Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması," XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2003

PERENDECİ, NURİYE A. Et Al. "Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.27, 2003

PERENDECİ, N. A. Ekinci, F. And Durukan, E. (2003) . "Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.27.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NURİYE ALTINAY PERENDECİ Et Al. }, title={Pancar şekeri üretim prosesi ekstraksiyon aşamasında formalin ve mikrobiyositin verimlerinin karşılaştırılması}, congress name={XIII. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2003}, pages={27} }