Atıf Formatları
. Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU And P. YERLİKAYA, ". Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi.," 13. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, pp.39, 2005

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. 2005. . Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi.. 13. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , (Çanakkale, Turkey), 39.

GÖKOĞLU, N., & YERLİKAYA, P., (2005). . Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi. . 13. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu (pp.39). Çanakkale, Turkey

GÖKOĞLU, NALAN, And PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU. ". Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi.," 13. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Turkey, 2005

GÖKOĞLU, NALAN And YERLİKAYA, PINAR Y. . ". Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi.." 13. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, pp.39, 2005

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. (2005) . ". Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi.." 13. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, p.39.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NALAN GÖKOĞLU And author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU}, title={. Antioksidan özellikli bitkisek ekstrakt kullanılarak karideslerde kararmanın önlenmesi.}, congress name={13. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2005}, pages={39} }