Atıf Formatları
Güncel Turizm Konuları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

V. YİĞİTOĞLU And E. ŞAHİN, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi," In Güncel Turizm Konuları , Çanakkale: Paradigma Akademi, 2022, pp.171-189.

YİĞİTOĞLU, V. And ŞAHİN, E. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi. 2022. In Güncel Turizm Konuları , Paradigma Akademi, Çanakkale, 171-189.

YİĞİTOĞLU, V., & ŞAHİN, E., (2022). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi. Güncel Turizm Konuları (pp.171-189), Çanakkale: Paradigma Akademi.

YİĞİTOĞLU, VEDAT, And ESRA ŞAHİN. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi." In Güncel Turizm Konuları , 171-189. Çanakkale: Paradigma Akademi, 2022

YİĞİTOĞLU, VEDAT And ŞAHİN, ESRA. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi." Güncel Turizm Konuları , Paradigma Akademi, 2022, pp.171-189.

YİĞİTOĞLU, V. And ŞAHİN, E. (2022) "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi", Güncel Turizm Konuları . Çanakkale: Paradigma Akademi.

@bookchapter{bookchapter, author ={VEDAT YİĞİTOĞLU And author ={ESRA ŞAHİN}, chaptertitle={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyetinin İncelenmesi}, booktitle={ Güncel Turizm Konuları}, publisher={Paradigma Akademi}, city={Çanakkale},year={2022} }