S. CERRAH And V. YİĞİTOĞLU, "Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi," In İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm , Ankara: Gazi Kitabevi, 2021, pp.193-214.
CERRAH, S. And YİĞİTOĞLU, V. Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi. 2021. In İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm , Gazi Kitabevi, Ankara, 193-214.
CERRAH, S., & YİĞİTOĞLU, V., (2021). Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi. İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm (pp.193-214), Ankara: Gazi Kitabevi.
CERRAH, SİNECAN, And VEDAT YİĞİTOĞLU. "Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi." In İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm , 193-214. Ankara: Gazi Kitabevi, 2021
CERRAH, SİNECAN And YİĞİTOĞLU, VEDAT. "Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi." İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm , Gazi Kitabevi, 2021, pp.193-214.
CERRAH, S. And YİĞİTOĞLU, V. (2021) "Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi", İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm . Ankara: Gazi Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={SİNECAN CERRAH And author ={VEDAT YİĞİTOĞLU}, chaptertitle={Turizm İşletmelerinde Yiyecek Artıklarının İncelenmesi}, booktitle={ İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm}, publisher={Gazi Kitabevi}, city={Ankara},year={2021} }