B. ÖZDEMİR And O. NEBİOĞLU, "Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri," Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.26, no.2, pp.251-263, 2015
ÖZDEMİR, B. And NEBİOĞLU, O. 2015. Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.26, no.2 , 251-263.
ÖZDEMİR, B., & NEBİOĞLU, O., (2015). Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.26, no.2, 251-263.
ÖZDEMİR, BAHATTİN, And OĞUZ NEBİOĞLU. "Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri," Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.26, no.2, 251-263, 2015
ÖZDEMİR, BAHATTİN And NEBİOĞLU, OĞUZ. "Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri." Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.26, no.2, pp.251-263, 2015
ÖZDEMİR, B. And NEBİOĞLU, O. (2015) . "Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri." Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.26, no.2, pp.251-263.
@article{article, author={BAHATTİN ÖZDEMİR And author={OĞUZ NEBİOĞLU}, title={Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldız Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri}, journal={Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2015, pages={251-263} }