Atıf Formatları
Endüstriyel Gıda üretim teknikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Karhan And A. Hacıoğlu, "Meyve suyu üretim teknolojisi," In Endüstriyel Gıda üretim teknikleri , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2022, pp.703-722.

Karhan, M. And Hacıoğlu, A. Meyve suyu üretim teknolojisi. 2022. In Endüstriyel Gıda üretim teknikleri , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 703-722.

Karhan, M., & Hacıoğlu, A., (2022). Meyve suyu üretim teknolojisi. Endüstriyel Gıda üretim teknikleri (pp.703-722), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.

Karhan, MUSTAFA, And Ahmet Hacıoğlu. "Meyve suyu üretim teknolojisi." In Endüstriyel Gıda üretim teknikleri , 703-722. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2022

Karhan, MUSTAFA And Hacıoğlu, Ahmet. "Meyve suyu üretim teknolojisi." Endüstriyel Gıda üretim teknikleri , Nobel Yayın Dağıtım, 2022, pp.703-722.

Karhan, M. And Hacıoğlu, A. (2022) "Meyve suyu üretim teknolojisi", Endüstriyel Gıda üretim teknikleri . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.

@bookchapter{bookchapter, author ={MUSTAFA KARHAN And author ={Ahmet Hacıoğlu}, chaptertitle={Meyve suyu üretim teknolojisi}, booktitle={ Endüstriyel Gıda üretim teknikleri}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2022} }