Atıf Formatları
Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. TORUN Et Al. , "Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, 2008

TORUN, M. Et Al. 2008. Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey).

TORUN, M., DİNÇER, C., ŞAHİN, H., AKDOĞAN, A., TOPUZ, A., & ÖZDEMİR, F., (2008). Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi . Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey

TORUN, MEHMET Et Al. "Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008

TORUN, MEHMET Et Al. "Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, 2008

TORUN, M. Et Al. (2008) . "Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET TORUN Et Al. }, title={Instant adaçayı (Salvia fruticosa) üretiminde ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}}