G. TEYİN Et Al. , "Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, pp.3018-3035, 2021
TEYİN, G. Et Al. 2021. Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4 , 3018-3035.
TEYİN, G., SORMAZ, Ü., NİZAMLIOĞLU, H. F., & ONUR, N., (2021). Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, 3018-3035.
TEYİN, Görkem Et Al. "Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, 3018-3035, 2021
TEYİN, Görkem Et Al. "Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, pp.3018-3035, 2021
TEYİN, G. Et Al. (2021) . "Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, pp.3018-3035.
@article{article, author={Görkem TEYİN Et Al. }, title={Şile İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={3018-3035} }