Atıf Formatları
Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. GERMEÇ Et Al. , "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi," III. Uluslararası Gıda Kongresi , vol.1, Bursa, Turkey, pp.31, 2014

GERMEÇ, M. Et Al. 2014. Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi. III. Uluslararası Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 31.

GERMEÇ, M., Karahalil, E., & TURHAN, İ., (2014). Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi . III. Uluslararası Gıda Kongresi (pp.31). Bursa, Turkey

GERMEÇ, MUSTAFA, Ercan Karahalil, And İRFAN TURHAN. "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi," III. Uluslararası Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2014

GERMEÇ, MUSTAFA Et Al. "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi." III. Uluslararası Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.31, 2014

GERMEÇ, M. Karahalil, E. And TURHAN, İ. (2014) . "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi." III. Uluslararası Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.31.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA GERMEÇ Et Al. }, title={Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi}, congress name={III. Uluslararası Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2014}, pages={31} }