M. GERMEÇ Et Al. , "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi," III. Uluslararası Gıda Kongresi , vol.1, Bursa, Turkey, pp.31, 2014
GERMEÇ, M. Et Al. 2014. Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi. III. Uluslararası Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 31.
GERMEÇ, M., Karahalil, E., & TURHAN, İ., (2014). Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi . III. Uluslararası Gıda Kongresi (pp.31). Bursa, Turkey
GERMEÇ, MUSTAFA, Ercan Karahalil, And İRFAN TURHAN. "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi," III. Uluslararası Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2014
GERMEÇ, MUSTAFA Et Al. "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi." III. Uluslararası Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.31, 2014
GERMEÇ, M. Karahalil, E. And TURHAN, İ. (2014) . "Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi." III. Uluslararası Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.31.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA GERMEÇ Et Al. }, title={Lignoselülozik Bileşenleri İçeren Pirinç Samanının Optimum Hidroliz Koşullarının Belirlenmesi}, congress name={III. Uluslararası Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2014}, pages={31} }