A. A. AKSU Et Al. , "Ülke Mutfaklarının Kültürel Turizme Katkıları: Antalya Yöresindeki Beş Yıldızlı Otellere Yönelik Bir Araştırma," Kültür Turizmi Semineri , Zonguldak, Turkey, pp.103-116, 1999
AKSU, A. A. Et Al. 1999. Ülke Mutfaklarının Kültürel Turizme Katkıları: Antalya Yöresindeki Beş Yıldızlı Otellere Yönelik Bir Araştırma. Kültür Turizmi Semineri , (Zonguldak, Turkey), 103-116.
AKSU, A. A., KURCAN, F., & Uçar, Ç., (1999). Ülke Mutfaklarının Kültürel Turizme Katkıları: Antalya Yöresindeki Beş Yıldızlı Otellere Yönelik Bir Araştırma . Kültür Turizmi Semineri (pp.103-116). Zonguldak, Turkey
AKSU, AHMET, FATMA KURCAN, And Çetin Uçar. "Ülke Mutfaklarının Kültürel Turizme Katkıları: Antalya Yöresindeki Beş Yıldızlı Otellere Yönelik Bir Araştırma," Kültür Turizmi Semineri, Zonguldak, Turkey, 1999
AKSU, AHMET A. Et Al. "Ülke Mutfaklarının Kültürel Turizme Katkıları: Antalya Yöresindeki Beş Yıldızlı Otellere Yönelik Bir Araştırma." Kültür Turizmi Semineri , Zonguldak, Turkey, pp.103-116, 1999
AKSU, A. A. KURCAN, F. And Uçar, Ç. (1999) . "Ülke Mutfaklarının Kültürel Turizme Katkıları: Antalya Yöresindeki Beş Yıldızlı Otellere Yönelik Bir Araştırma." Kültür Turizmi Semineri , Zonguldak, Turkey, pp.103-116.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET AKIN AKSU Et Al. }, title={Ülke Mutfaklarının Kültürel Turizme Katkıları: Antalya Yöresindeki Beş Yıldızlı Otellere Yönelik Bir Araştırma}, congress name={Kültür Turizmi Semineri}, city={Zonguldak}, country={Turkey}, year={1999}, pages={103-116} }