Z. ERTUGAY Et Al. , "Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması," Gıda , vol.11, no.5, pp.259-266, 1986
ERTUGAY, Z. Et Al. 1986. Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması. Gıda , vol.11, no.5 , 259-266.
ERTUGAY, Z., ELGÜN, A., & CERTEL, M., (1986). Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması. Gıda , vol.11, no.5, 259-266.
ERTUGAY, Zeki, Adem ELGÜN, And MUHARREM CERTEL. "Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması," Gıda , vol.11, no.5, 259-266, 1986
ERTUGAY, Zeki Et Al. "Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması." Gıda , vol.11, no.5, pp.259-266, 1986
ERTUGAY, Z. ELGÜN, A. And CERTEL, M. (1986) . "Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması." Gıda , vol.11, no.5, pp.259-266.
@article{article, author={Zeki ERTUGAY Et Al. }, title={Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması}, journal={Gıda}, year=1986, pages={259-266} }