Atıf Formatları
Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. KYZY MURATBEK And S. GÖZLEKÇİ, "Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli," II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey, pp.92, 2017

KYZY MURATBEK, A. And GÖZLEKÇİ, S. 2017. Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli. II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , (Tokat, Turkey), 92.

KYZY MURATBEK, A., & GÖZLEKÇİ, S., (2017). Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli . II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu (pp.92). Tokat, Turkey

KYZY MURATBEK, AİDAİ, And SADİYE GÖZLEKÇİ. "Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli," II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu, Tokat, Turkey, 2017

KYZY MURATBEK, AİDAİ K. And GÖZLEKÇİ, SADİYE. "Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli." II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey, pp.92, 2017

KYZY MURATBEK, A. And GÖZLEKÇİ, S. (2017) . "Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli." II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey, p.92.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AİDAİ KYZY MURATBEK And author={SADİYE GÖZLEKÇİ}, title={Kırgızistan’ın Yumuşak Çekirdekli Meyve Potansiyeli}, congress name={II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2017}, pages={92} }