E. M. ÇOMAK Et Al. , "Probiyotik süt ürünlerinde inülin kullanımı," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.2, pp.51-56, 2011
ÇOMAK, E. M. Et Al. 2011. Probiyotik süt ürünlerinde inülin kullanımı. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.2 , 51-56.
ÇOMAK, E. M., AŞCI ARSLAN, A., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2011). Probiyotik süt ürünlerinde inülin kullanımı. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.2, 51-56.
ÇOMAK, EMİNE, AYŞE AŞCI ARSLAN, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "Probiyotik süt ürünlerinde inülin kullanımı," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.2, 51-56, 2011
ÇOMAK, EMİNE M. Et Al. "Probiyotik süt ürünlerinde inülin kullanımı." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.2, pp.51-56, 2011
ÇOMAK, E. M. AŞCI ARSLAN, A. And KÜÇÜKÇETİN, A. (2011) . "Probiyotik süt ürünlerinde inülin kullanımı." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.2, pp.51-56.
@article{article, author={EMİNE MİNE ÇOMAK GÖÇER Et Al. }, title={Probiyotik süt ürünlerinde inülin kullanımı}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2011, pages={51-56} }