M. KIRIŞIK And F. ERLER, "Antalya ilinde örtüaltı sebze üretim alanlarında ticari boyutta kullanılan biyolojik mücadele etmenleri," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.30, no.3, pp.189-195, 2017
KIRIŞIK, M. And ERLER, F. 2017. Antalya ilinde örtüaltı sebze üretim alanlarında ticari boyutta kullanılan biyolojik mücadele etmenleri. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.30, no.3 , 189-195.
KIRIŞIK, M., & ERLER, F., (2017). Antalya ilinde örtüaltı sebze üretim alanlarında ticari boyutta kullanılan biyolojik mücadele etmenleri. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.30, no.3, 189-195.
KIRIŞIK, Musa, And FEDAİ ERLER. "Antalya ilinde örtüaltı sebze üretim alanlarında ticari boyutta kullanılan biyolojik mücadele etmenleri," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.30, no.3, 189-195, 2017
KIRIŞIK, Musa And ERLER, FEDAİ. "Antalya ilinde örtüaltı sebze üretim alanlarında ticari boyutta kullanılan biyolojik mücadele etmenleri." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.30, no.3, pp.189-195, 2017
KIRIŞIK, M. And ERLER, F. (2017) . "Antalya ilinde örtüaltı sebze üretim alanlarında ticari boyutta kullanılan biyolojik mücadele etmenleri." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.30, no.3, pp.189-195.
@article{article, author={Musa KIRIŞIK And author={FEDAİ ERLER}, title={Antalya ilinde örtüaltı sebze üretim alanlarında ticari boyutta kullanılan biyolojik mücadele etmenleri}, journal={Mediterranean Agricultural Sciences}, year=2017, pages={189-195} }