Atıf Formatları
Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ARSLAN, "Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi," I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.64-70, 2021

ARSLAN, F. 2021. Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi. I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , (Kayseri, Turkey), 64-70.

ARSLAN, F., (2021). Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi . I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ (pp.64-70). Kayseri, Turkey

ARSLAN, FİLİZ. "Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi," I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Turkey, 2021

ARSLAN, FİLİZ. "Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi." I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.64-70, 2021

ARSLAN, F. (2021) . "Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi." I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.64-70.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FİLİZ ARSLAN}, title={Antalya İli Yörük Mutfağının Gastronomi Turizmi Yönünde İncelenmesi}, congress name={I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2021}, pages={64-70} }