İ. TURHAN Et Al. , "Buğday kepeğinden fermente edilebilir şekerlerin üretimi üzerine mikrodalga destekli asidik hidrolizin etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , vol.1, Edirne, Turkey, pp.324, 2016
TURHAN, İ. Et Al. 2016. Buğday kepeğinden fermente edilebilir şekerlerin üretimi üzerine mikrodalga destekli asidik hidrolizin etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 324.
TURHAN, İ., GERMEÇ, M., Taş, N., Özcan, A., Yılmazer, C., & Onuk, Z., (2016). Buğday kepeğinden fermente edilebilir şekerlerin üretimi üzerine mikrodalga destekli asidik hidrolizin etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.324). Edirne, Turkey
TURHAN, İRFAN Et Al. "Buğday kepeğinden fermente edilebilir şekerlerin üretimi üzerine mikrodalga destekli asidik hidrolizin etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
TURHAN, İRFAN Et Al. "Buğday kepeğinden fermente edilebilir şekerlerin üretimi üzerine mikrodalga destekli asidik hidrolizin etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.324, 2016
TURHAN, İ. Et Al. (2016) . "Buğday kepeğinden fermente edilebilir şekerlerin üretimi üzerine mikrodalga destekli asidik hidrolizin etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.324.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İRFAN TURHAN Et Al. }, title={Buğday kepeğinden fermente edilebilir şekerlerin üretimi üzerine mikrodalga destekli asidik hidrolizin etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={324} }